Marketing
 
 
Teknologji
19:48 / 30.08.2015
12 modelet e telefonave në Android vs. iPhone 6S

12 modelet e telefonave në Android vs. iPhone 6S

Në qoftë se tradita e viteve të fundit është domethënëse, atëherë Apple do ta zbul...
Ekonomi
8:13 / 31.08.2015

KESCO: Reduktime të ashpra për faj të KOSTT-it e KEK-ut

Qytetarët e Kosovës kanë kaluar fundjavën me reduktime të ashpra të energjisë e
 
Partnerët Medial:DukagjiniShkabaj

Ky portal mirëmbahet nga kompania "Telegrafi". Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen,
të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të "Telegrafit".
Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali obligoheni t'i pranoni Kushtet e Përdorimit.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara
© 2006-2011 Portali Telegrafi

TELEGRAFI sh.p.k.
Rr Bajram Kelmendi Nr.35, Prishtinë, Kosovë
info@telegrafi.com

Zhvilluar dhe dizajnuar nga:
FRAKTON n.p.sh.